Stan 4,5×3 m

Výrobce:

Ať už pořádáte vlastní party pro příbuzné, či se vydáváte prodávat na trhy, předvádět na akce anebo chcete vytvořit stánek s menším občerstvením, tento stan 4,5x3 m je tím vhodným. Možností, jak ho využít je opravdu mnoho. Kolikrát se koupě nevyplatí, proto není nic jednoduššího, než navštívit naší SVP – půjčovnu a pořídit si ho pouze na dobu určitou.

Díky samonosné hliníkové konstrukci, s mohutnými spojkami z tvrzeného plastu, má stan dlouhou životnost. Stan nepromokne, neboť je opatřen pogumovanou krycí látkou. Je to opravdu snadno sestavitelný a přenositelný výrobek, protože celková váha s bočnicemi dosahuje pouze 49 kg.

Rozměry
konstrukce158 x 38 x 32 cm
střecha48 x 38 x 15 cm
bočnice46 x 46 x 23 cm
Hmotnost
konstrukce26 kg
střecha7 kg
bočnice16 kg
komplet s bočnicemi49 kg
komplet bez bočnic33 kg
Pronájembez DPHs DPH
1 - 4 hodiny1260 Kč1525 Kč
15 a více dní1680 Kč2033 Kč

Pronájem se počítá za každý započatý den.

Doplňující informace:

Pokud si u nás stan zapůjčíte, celé vybavení obsahuje: konstrukce, střecha, 4 bočnice (1x plná, 1x vchod, 2x okno), ukotvovací sada, vak na stěny. Neváhejte tedy a kontaktujte nás buď prostřednictvím poptávkového formuláře, e-mailem nebo na bezplatnou telefonní linku 800 301 301.

cena kusu závaží – 30 Kč /den / kus

Volitelné příslušenství