Půjčovna stavební mechanizace > Vertikulátor WOLF-Garten UV 35 B

Vertikulátor WOLF-Garten UV 35 B

Výrobce: WOLF-Garten

Vertikulátor UV 35 B – je vysoce výkonný benzínový provzdušňovač. Pro své vlastnosti je určený všem uživatelům k častému používání na pozemcích do 1500 m2. Vertikulátor je osazen osvědčeným motorem Briggs & Stratton o výkonu 3,5 HP. Šířka záběru je 35 cm, speciální vertikutační válec je vybaven 30 noži s plynulým nastavením hloubky vertikutace a s blokováním hloubky vertikutace. Stroj je uzpůsoben pro pohodlnou práci v náročných podmínkách.

MotorBriggs&Stratton
Hmotnost35 kg
Výkon2,6 kW
Záběr35 cm
Počet dvojitých nožů15 ks
Nastavení pracovní hloubkyplynulé
Objem koše60 l
Pronájembez DPHs DPH
1 - 4 hodiny450 Kč545 Kč
15 a více dní600 Kč726 Kč

Pronájem se počítá za každý započatý den.

Doplňující informace:

Vertikulátor UV 35 B je nezbytným pomocníkem pro udržování všech trávníků. Na trávnících se často vytváří travní plsť, která brání správné vegetaci a tím neumožňuje proniknutí vody a živin do půdy a zabraňuje tak výměně plynů. Trávníky díky tomu vysychají a stávají se rájem různých plevelů. K dosáhnutí krásného a zdravého trávníku je zapotřebí odstraňování travní plsti. Travní plochu též pravidelně a správně hnojíme. Tento vertikulátor UV 35 B je spolehlivý stroj pro vaše zahrady.

Volitelné příslušenství