Půjčovna stavební mechanizace > Ježkový válec BOMAG BMP 851

Ježkový válec BOMAG BMP 851

Výrobce: Bomag

Ježkový válec BMP 851 je víceúčelové zařízení, které slouží především k zemním pracím, např. k výstavbě kanalizace, pokládání trubek, k výstavbě příkopů a skládek, doplňkové práce při stavbě budov apod. Jeho využití je tak rozsáhlé, protože se dokáže otáčet na místě, má vysoký výkon hutnění a je vyráběn s odnímatelným ovládacím pultem s dálkovým kabelovým ovládáním. Ježkový válec je nesmírně robustní, neboť má litinový rám a plechové opláštění ze silnostěnné ušlechtilé oceli. Má velmi silný motor a možnost stoupání až do 55%.

Nesmíme zapomenout na informaci o rychlostních stupních pojezdu. Přepínat můžete mezi dvěma rychlostmi. Tento stroj je samozřejmě také vybaven bezpečnostními prvky, jako bezpečnostní pojistka či hydraulická provozní a parkovací brzda. Ježkový válec je také chráněn proti vandalizmu, a to díky centrálním krytům pro motor a ovládací pult.

Hmotnost1 548 kg
Výkon13,8 kW
Palivonafta
Pracovní šíje85 cm
Frekvence32 Hz
Odstředivá síla80 kN
Objem nádrže24 l
MotorHatz 2 G 40
Rychlost1,2 - 2,7 km / h
Pronájembez DPH s DPH
1 - 4 hodiny 1320 Kč 1597 Kč
6 - 14 dní1980 Kč2396 Kč
15 dní a více1760 Kč2130 Kč

Pronájem se počítá za každý započatý den.

Doplňující informace

Ježkový válec má k dispozici také přídavné příslušenství, které je možné si přiobjednat. Jde o ježkovou dusací bandáž, dálkové rádiové ovládání nebo řízení s pomocí infračerveného paprsku.

Volitelné příslušenství