Prodej ochranných rukavic

Prodej ochranných rukavic

Trh je plný nejrůznějších padělků a nekvalitních rádoby ochranných rukavic. Takovéto rukavice jsou vám přitom k ničemu a disponují akorát tak různými nedostatky a kvalitativními pochybeními.

 

Právě proto jsme se rozhodli naší SVP – půjčovnu vybavit jen těmi nejkvalitnějšími a osvědčenými rukavicemi – odebíráme rukavice od společnosti Červa.

 

Kombinované ochranné rukavice

 

Rukavice MAGPIE – Kombinace kožených a textilních rukavic, to je MAGPIE. Jsou vyrobeny z hovězí štípenky s podšívkou a mají zesílenou vrstvu v dlani. Hřbet je opatřen bílou bavlněnou tkaninou s tuhou manžetou.

 

Rukavice CURLEW – Kombinované rukavice s podšívkou ve dlani. Dlaň je z lícové hovězí kůže, hřbet a manžeta z tkaniny.

 

Povrstvené ochranné rukavice

 

Rukavice PALAWAN WINTER – V zimě je potřeba obyčejné ochranné rukavice vyměnit za něco stejně kvalitního, ale teplejšího. Od toho tu jsou zateplené, pletené nylonové rukavice PALAWAN WINTER. V dlaní a na prstech jsou opatřeny mikroporézním paropropustným latexem a na zápěstím mají pružný náplet.

 

Ochranné rukavice pro svářeče

 

Rukavice HARPY – Harpy rukavice jsou vynikající ochrannou pomůckou pro svářeče. Jsou totiž celokožené z hovězí štípenky v délce 35 cm. Mají bavlněnou podšívku, zesílené dlaně a kryté švy.

 

Ochranné chemické rukavice

Rukavice ARGUS – Tyto ochranné rukavice jsou vyrobeny z neoprenu, který je 0,7 mm silný. Na dlani a na prstech mají rukavice reliéfní povrch a uvnitř jsou vybaveny velurem.